Home Landelijke radio NCRV maakt podcast voor Ongekendtalent.nl

NCRV maakt podcast voor Ongekendtalent.nl

De NCRV-website ‘Ongekendtalent.nl’ is gestart met het maken van Podcast-uitzendingen. Elke week besteden presentatoren Luuk Ikink en Simon Steenhuis van het 3FM-programma ‘BuZz’ in een één uur durende uitzending aandacht aan de tien meest populaire songs, de laatste nieuwtjes en OngekendTalent-events.

“Podcasting is voor ‘OngekendTalent.nl’ een nieuw instrument en een heel gemakkelijke manier om veel mensen te bereiken. We presenteren op deze manier de beste shit van de Nederlandse onbekende muziekscene,” zo laten Luuk en Simon in een reactie aan RadioFreak weten.

Met de website ‘Ongekendtalent.nl’ biedt de NCRV een podium voor beginnende bands en kleinkunstenaars. Op dit moment staan al meer dan 6000 songs online van bijna 3500 artiesten. Naast de Podcast-shows en de online database biedt ‘Ongekendtalent.nl’ ook twee webradiokanalen.

Het is de tweede podcast die wordt gestart door de NCRV. Ook ‘BuZz’ biedt haar radio-uitzendingen aan als podcast en maakt daarnaast speciale podcasts buiten het wekelijkse radioprogramma om. De NCRV is hiermee op dit moment de enige omroep die uitzendingen maakt diet alleen middels podcasting worden verspreid.

Vorig artikel3FM 80s Request Week trekt 1,5 miljoen luisteraars
Volgend artikelBarry Paf organiseert Radio 538 School Award