Home Landelijke radio Barry Paf organiseert Radio 538 School Award

Barry Paf organiseert Radio 538 School Award

Radio 538 gaat in het avondprogramma van Barry Paf op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland in het kader van de ‘Radio 538 School Award’. Scholieren kunnen zich via www.radio538.nl inschrijven. Hier kunnen leerlingen aangeven waarom hun school de allerleukste school van Nederland is. De winnaar wordt op 2 juni bekendgemaakt en wint naast de ‘Radio 538 School Award’, een helikoptervlucht voor 40 personen uitgevoerd door de Koninklijke Luchtmacht en een schoolfeest met allerlei artiesten.

Barry Paf: “Er luisteren tijdens mijn avondprogramma altijd veel scholieren. Met deze actie gaan we één school helemaal pimpen; even geen les maar een vette party winnen! En zelfs nog een helikoptervlucht. Wie wil dat nou niet?”

Uit alle aanmeldingen worden vier scholen geselecteerd die een opdracht moeten uitvoeren. De genomineerden worden in de van 23 tot en met 26 mei bekendgemaakt door Barry Paf. Vervolgens controleert hij samen met zijn team wie van de vier geplaatste scholen de taak het beste heeft uitgevoerd. Als troostprijs krijgen de drie overgebleven scholen namelijk een ‘538 take off party’.