Home Landelijke radio Nationale Ledenwerfdag geeft BNN 9052 nieuwe leden

Nationale Ledenwerfdag geeft BNN 9052 nieuwe leden

BNN heeft donderdag 9052 nieuwe leden geworden. De omroep had de dag omgedoopt tot Nationale Ledenwerfdag. In tal van steden werden hogescholen, winkelstraten, studentenflats, clubs en kroegen bezocht met optredens van Dio, Fedde Le Grand, Monique Smit, Racoon en vele anderen. Onder leiding van voorzitter Patrick Lodiers zijn medewerkers, presentatoren en de directie van BNN het land in getrokken met het motto ‘Elk nieuw lid telt!’. De ledenteller staat nu op 285.283 leden, waardoor het streefgetal van 300.000 leden in zicht is.

Als de 300.000 leden gehaald wordt is BNN een A-omroep en krijgt het meer zendtijd. Voorzitter Patrick Lodiers vloog per helikopter het land door om de BNN-teams en artiesten vanuit de lucht te versterken. 

"Ik heb een onwaarschijnlijke mooie dag gehad. Zoveel hartverwarmende reacties! Het is alsof heel Nederland zich realiseert hoe belangrijk een publieke omroep is die zich speciaal op jongeren richt. En als we vóór 1 april de 300.000 leden halen houd ik Guus Meeuwis aan zijn belofte om samen een spetterende BNN Ledendag in het PSV stadion van Eindhoven te houden."