Home Landelijke radio Sander de Heer op Jobhoptour door Nederland

Sander de Heer op Jobhoptour door Nederland

Sander de Heer presenteert zijn ochtendprogramma op Radio 2 komende week iedere dag vanaf een andere locatie. Iedere dag oefent de presentator tijdens de ‘Jobhoptour’ een andere baan uit. Van 6:00 tot 9:00 uur komt ‘De Heer Ontwaakt’ vanaf locatie, daarna blijft hij de hele nog meewerken.

Maandag komt het programma vanaf tankstation Haarrijn, langs de A2, tussen Utrecht en Amsterdam met optredens van Marike Jager en band en dinsdag vanuit Dierenasiel Zwolle met optredens van Julian Thomas en Wouter Hamel. Woensdag komen Nick en Simon optreden in Isala College Silvolde. Op donderdag maakt hij vanuit een meubelfabriek in Loosbroek live radio en zamelt hij geld in voor het Wereld Natuur Fonds. De afsluiting van de week vindt plaats in verzorgingstehuis IJsselstein. Hier verzorgt Sander de Heer samen met Staatssecretaris Jet Bussemaker de opening van ‘Make A Difference Day’.

De Jobhoptour komt voort uit het item ‘de Jobhopper’, waarbij luisteraars voor één dag een andere baan aannemen.Foto: Hans Peter van Velthoven