Home Landelijke radio Michiel Veenstra verlengt contract bij 3FM

Michiel Veenstra verlengt contract bij 3FM

Michiel Veenstra (32) blijft ook in het nieuwe seizoen ‘Met Michiel’ voor de NPS op 3FM presenteren. De dj heeft zijn contract met twee jaar verlengd.
"De avondshow van 3FM heeft zich afgelopen jaren meer dan bewezen", stelt de NPS.  "Met opvallende acties als het halen van de cover van de Donald Duck en het organiseren van een mini-Lowlands in de huiskamer van een luisteraar wist Veenstra de aandacht te trekken." De verlenging van het contract van Veenstra betekent ook een continuering van de vrijdagavondshow ‘Ekstra Weekend’, die hij samen met Gerard Ekdom presenteert. 

"Het voelt heel goed om nog eens twee jaar aan dit prachtige werk te mogen vastknopen", aldus Veenstra. "De NPS heeft me de afgelopen jaren alle ruimte en kansen gegeven om mooie radio te kunnen maken op het beste station van Nederland. Ik kijk uit naar de spannende avonturen die de komende twee jaar aan de horizon opduiken!"

"Michiel voelt als geen ander aan welke muziek de luisteraars van 3FM ’s avonds willen horen", zegt eindredacteur Jurre Bosman van de NPS. "Hij weet ook wat er verder speelt op de wereld en kan dat omzetten in spannende, sfeervolle radioprogramma’s. De NPS is erg blij dat Michiel ook de komende jaren voor ons op 3FM te horen blijft."