Home Landelijke radio Michiel Veenstra presenteert radioprogramma liggend na val

Michiel Veenstra presenteert radioprogramma liggend na val

Michiel Veenstra heeft vanochtend zijn radioprogramma op 3FM deels liggend op de grond gepresenteerd, nadat hij ongelukkig ten val was gekomen. De dj wilde op enthousiaste wijze gedag zeggen tegen Jeroen Kijk in de Vegte die even langs was gekomen bij de radiozender en viel daarbij op de grond. Collega's schoten hem vervolgens te hulp.

Terwijl de dj op de grond lag in afwachting van medische hulp, besloot hij toch gewoon door te gaan met zijn programma. Giel Beelen nam plaats achter het mengpaneel terwijl Veenstra ondersteund door collega's liggend vanaf de grond zijn programma presenteerde. 

Na afloop van zijn programma is Veenstra medisch onderzocht. Wat hem precies mankeert is onduidelijk. "Voor alle duidelijkheid: het doet pijn. Michiel houdt je ongetwijfeld op de hoogte van zijn status", laat 3FM weten.

 

Keihard op m'n plaat gegaan net, nu even rust houden. Door dokter @EricCorton & schuifmeester @giel3fm gewoon on air pic.twitter.com/gCwsqRCkQ8— Michiel Veenstra (@michielveenstra) 5 februari 2015