Home Landelijke radio Michiel Veenstra naar Veronica 103 en weg bij Angry Bytes

Michiel Veenstra naar Veronica 103 en weg bij Angry Bytes

Mede-oprichter Michiel Veenstra verlaat per 31 augustus Angry Bytes. Hij gaat werken voor het nieuwe radiostation Veronica 103. Veenstra was ook al dj op het oude Radio Veronica. Op het nieuwe station gaat hij een programma presenteren tussen 04:00 en 06:00 uur in de ochtend. Daarnaast wordt hij co-host bij de ochtendshow.

Michiel stond samen met Ralf en Marc in 2000 aan de wieg van Angry Bytes, dat in de portfolio gerenommeerde namen als Radio 3FM, Noordzee 100.7 FM, Radio 2, KRO, MTV en Heineken heeft staan. Deze maand levert het bedrijf onder meer nieuwe sites op voor 3FM en NPS. Daarnaast komen er ook nieuwe toepassingen van de in eigen huis ontwikkelde MMS-dienst AngryPix.

Over de beslissing om een nieuwe wending te geven aan zijn loopbaan is Michiel niet over één nacht ijs gegaan. “Een bedrijf dat van jezelf is en waar je met zoveel plezier werkt, laat je niet zomaar achter natuurlijk. Uiteindelijk ben ik toch gezwicht voor de oude liefde ‘radiomaken’. Daar komt bij dat de zaak onder leiding van Marc en Ralf in goede handen achterblijft. Ik heb erg veel zin in het nieuwe avontuur, maar ik ga Angry Bytes erg missen”.