Home Landelijke radio Michiel Veenstra naar Radio 3FM

Michiel Veenstra naar Radio 3FM

Michiel Veenstra volgt Sander Lantinga op bij Radio 3FM. Dat zal de dj vanavond zelf bekend maken op de pulbieke popzender. De 29-jarige dj werkt nu nog bij Radio Veronica. Sander Lantinga stapte onlangs over naar BNN waar hij voornamelijk televisie zal gaan maken.Vanaf 3 oktober zal Michiel tussen 20:00 en 22:00 uur te horen zijn. “Een frisse start op een te gek radiostation met waanzinnige muziek: ik kan niet wachten tot de eerste uitzending. Wake me up when september ends”, zo reageert Veenstra.

Op 17-jarige leeftijd begon de radiocarrière van Michiel Veenstra bij Regio FM. Daarna ging hij aan de slag bij HOT FM in Haaksbergen. “Radio 538 had toen een producer nodig voor het programma van Rick van Velthuizen en via Barry Paff kwamen ze op mij. Ik ben toen anderhalf jaar producer geweest voor bijna alle 538 dj’s, hierdoor leerde ik de techniek van het radio maken goed kennen en maakte ik kennis met verschillende stijlen van presentatie. In maart 1999 mocht ik zelf een programma in de nacht gaan maken”, zo zei Veenstra in 2003 tegen RadioFreak.

De NPS is blij met hun nieuwe aanwist. “De NPS heeft de afgelopen jaren veel belangrijke talenten naar 3FM gehaald: Coen Swijnenberg, Claudia de Breij, en Sander Lantinga bijvoorbeeld zijn bij ons begonnen. Nu krijgt ook veelzijdig programmamaker Michiel hier de ruimte om zichzelf te zijn en de muziek te draaien waar hij van houdt!”, zo zegt NPS-eindredacteur Jurre Bosman.