Home Landelijke radio Michiel Veenstra over Boef: “Ongekende kutmuziek”

Michiel Veenstra over Boef: “Ongekende kutmuziek”

Michiel Veenstra

Michiel Veensta vindt de muziek van rapper Boef ‘ongekende kutmuziek’. Dat laat de 3FM-dj, die dezer dagen op Eurosonic Noorderslag in Groningen is, weten via Twitter. 3FM zond woensdag tot en met zaterdag live uit vanaf het festival. Zaterdagavond stond rapper Boef op de bühne in Groningen. De rapper kwam onlangs uitgebreid in het nieuws door vrouwen kechs (hoeren) te noemen.

Op Michiels tweet over rapper Boef wordt veel gereageerd. Zo vraagt iemand zich af of Michiel ‘niet gewoon klaar is met 3FM’. “Deze muziek, ben ik bang, is wel de richting die 3FM op moet. (..) Ik denk dat je veel gelukkiger op Radio 2 zou zijn, vooral qua muziek en zenderbeleving.” Michiel daarop: “Heel veel tracks uit het genre trek ik wel, maar Boef vind ik echt niks.”

Excuses

Rapper Boef maakte op Eurosonic Noorderslag zijn excuses voor de uitspraken die hij gedaan heeft. “Ik distantieer mij ver van wat ik gezegd heb, maar ik zal nooit de ideale schoonzoon worden.” 3FM-dj Eva Koreman Qmusic-dj Mattie Valk besloten na de uitspraken van Boef om zijn muziek (voorlopig) niet meer te draaien. Mattie noemde de rapper ‘schijnheilig en hypocriet’.

3FM zendt al jarenlang live uit vanaf Eurosonic Noorderslag in Groningen. Het evenement trok dit jaar 40.000 bezoekers.

Foto: Hans-Peter van Velthoven | 3FM

Vorig artikelRoosmarijn Reijmer wint Pop Media Prijs
Volgend artikelHoe is het met Sander de Heer?