Home Landelijke radio Michael Pilarczyk terug bij Radio Veronica

Michael Pilarczyk terug bij Radio Veronica

Michael Pilarczyk vervangt de komende tijd Luc van Rooij die een behandeling tegen kanker ondergaat. Pilarczyk start dit weekend al tussen 16:00 en 19:00 uur.

Deze week kwam naar buiten dat Van Rooij opnieuw uit de running was. Toen wilde Veronica nog niet bevestigen aan RadioFreak dat Pilarczyk de uren over zou nemen. Nu doet het station dat wel tegen De Telegraaf.

Radio Veronica is geen onbekende voor Pilarczyk. In 2004 maakte hij een jaar lang een programma op het station. Begin dit jaar gaf hij in een gesprek met RadioFreak aan weer terug te willen op de radio.

Michael Pilarczyk begon in 1987 bij Radio 10 op de kabel. Hierna maakte hij de overstap naar de publieke omroep Veronica waar hij programma's presenteerde op Radio 2 (Muziek terwijl u Werkt, Oh wat een nacht en Terug in de tijd), radio 3 (Goud van Oud) en radio 5 (Het Zwarte  Gat).

Pilarczyk was betrokken bij de oprichting in 1992 van Radio 538. Hij was ook de eerste dj die op het station te horen was. Op het station maakte hij verschillende programma's waaronder The Jungle (samen met Corné Klijn), Club 538 en Mikey Mike in de middag. In 1998 stopt hij bij de zender en ging zich meer richten op zijn televisiewerk.

In 2002 keert hij even terug op Yorin FM en later viel hij nog in op Radio Veronica en 538.

Vorig artikelMegastad FM verdwijnt uit Rotterdam
Volgend artikelFrans Bauer stuurde boze sms naar 100%NL om niet draaien plaat