Home Landelijke radio Menno Barreveld vanaf 2 augustus op Noordzee FM

Menno Barreveld vanaf 2 augustus op Noordzee FM

Menno Barreveld gaat vanaf 2 augustus op elke werkdag een programma presenteren op Noordzee FM. Elke werkdag zal Menno tussen 10:00 en 12:00 uur te horen zijn.

Barreveld heeft zin om bij Noordzee aan de slag te gaan: "Ik heb jaren met heel veel plezier bij Veronica FM en later Yorin FM gewerkt. Toch begon het bij mij te kriebelen. Noordzee kwam met een prachtig aanbod. De manier van radio maken en de achterliggende filosofie spreken mij heel erg aan. Ik weet dan ook zeker dat ik me helemaal thuis ga voelen bij Noordzee."

Erik de Zwart is blij dat Menno voor Noordzee heeft gekozen: "Menno is een geweldige radiopersoonlijkheid die prima past binnen het huidige team van presentatoren bij ons station. Met zijn programma is hij na Gordon en voor Sjaak Bral te horen en de dag wordt afgesloten door Martijn Krabbé. Ik ben er van overtuigd dat we met dit team een sterke programmering neerzetten."

Menno maakte op Yorin FM verschillende programma's en klom op uit de late avond naar de middag en de ochtend toe. Echter was er in de nieuwe programmering weinig plaats voor hem en maakte wij al melding dat hij in gesprek was met diverse stations. Hoe het programma gaat heten zal later bekend worden.