Mattie en Marieke gaan de bruiloft organiseren van één van hun luisteraars. Dit onthulde het duo van Qmusic vanmorgen in hun ochtendshow. Binnen één ochtend waren er al meer dan duizend aanmeldingen binnen.

Het ochtendshow-team gaat alles regelen in een week. Van trouwjurk passen tot de ceremonie, ringen, een bruidstaart, vervoer voor alle gasten en een feest met het liefst ook nog leuke artiesten. Luisteraars die op 20 september in het huwelijksbootje willen stappen, kunnen zich tot donderdag 12 september 13.00 uur opgeven via de website van Qmusic. Op 13 september wordt in de ochtendshow bekend gemaakt welk stel elkaar de week erop het jawoord geeft. De huwelijksvoorbereidingen zijn die hele week te horen in de ochtendshow.

Marieke laat weten: “We hadden wel verwacht dat er een aantal mensen in Nederland zouden zijn die hun bruiloft uit handen willen geven aan ons. Maar dat het er zó veel zijn, dat hadden we niet helemaal aan zien komen.” Mattie: “Dit motiveert ons extra. Uiteindelijk kunnen we maar één huwelijk regelen. Maar door dit aantal aanmeldingen hebben we wel het gevoel dat we de lat heel hoog moeten leggen.”

Via Instagram telde het duo de afgelopen dagen af met steeds een stukje van de ceremonie:

Foto: Qmusic