Home Landelijke radio Martin Ros wil naar de EO

Martin Ros wil naar de EO

Martin Ros wil bij de EO een programma over christelijke boeken maken. Ros zegt in De Telegraaf dat hij zijn diensten heeft aangeboden aan Andries Knevel van de Evangelische Omroep. Daarnaast zou hij een tv-programma over boeken gaan presenteren bij een ‘andere landelijke omroep’.

De TROS, alwaar Ros in het Radio 1-programma de ‘TROS Nieuwsshow’ een boekenrubriek had, wilde het contract met de boekenrescensent ontbinden, omdat de omroep wil verjongen. Uiteindelijk werd er een schikking getroffen waar bij Ros een afkoopsom kreeg van 15.000 euro.

Peter de Bie, presentator van de TROS Nieuwsshow dient nu een klacht in bij de Orde van Advocaten tegen Ros advocaat Bob van der Goen, zo schrijven Villamedia in de Volkskrant. Van der Goen heeft volgens hem voor de ontslagprocedure een no cure no pay-regeling afgesproken. Iets wat in principe verboden is. Ook zegt De Bie dat de advocaat Martin Ros heeft voorgelogen en dat hij niet in het belang van zijn cliënt handelde door het op een rechtszaak aan te laten komen.

Vorig artikelVeiling 3FM Serious Request van start
Volgend artikelErik de Zwart zaterdag bij Radio Veronica