Home Landelijke radio Martijn Muijs vast in de middag op Radio Veronica

Martijn Muijs vast in de middag op Radio Veronica

Martijn Muijs is vanaf vandaag vast te horen in de middag op Radio Veronica. Samen met sidekick Nicky Verhage presenteert hij voortaan ‘Martijn in de Middag’. Muijs was al enige maanden te horen in de middag vanwege de burn-out van Patrick Kicken. Radio Veronica laat aan RadioFreak.nl weten dat het nog niet bekend is wanneer Kicken terugkeert bij de zender.

In de nieuwe middagshow van Muijs speelt naast muziek ook comedy, het nieuws van de dag en interactie met de luisteraar een grote rol. Doordat Muijs voortaan ook op vrijdagmiddag te horen is, moet Rick van Velthuysen één van zijn drie programma’s inleveren. Van Velthuysen blijft alleen op zaterdag en zondag tussen 16:00 en 20:00 uur te horen.

“Het is zeker geen grap dat we op 1 april beginnen met onze middagshow”, aldus Muijs. “Ik heb ontzettend veel zin om samen met Nicky de luisteraars dagelijks op het werk, thuis of onderweg naar huis in de spits te begeleiden met veel humor, de actualiteit van de dag en natuurlijk De Hits Van Je Leven!”

Rubrieken
‘Martijn In De Middag’ begint iedere werkdag om 16:00 uur met het ‘Everybody Happy Hour’. Een uur lang mogen de luisteraars van Radio Veronica bepalen welke nummers Muijs en Verhage draaien. In de nieuwe middagshow is daarnaast veel ruimte voor comedy. Elke woensdag geeft comedian René van Meurs zijn bijzondere kijk op de wereld in de rubriek ‘Van Meurs Vindt Dingen Van Dingen’. Op vrijdag behandelt cabaretier en columnist Rob Scheepers de week in oneliners.

Muijs ging in november 2013 aan de slag bij Radio Veronica. Eerst was hij iedere doordeweekse avond tussen 21:00 en middernacht te horen, vanaf februari 2015 mocht hij de vroege ochtend voor zijn rekening nemen.