Home Landelijke radio Martijn Muijs krijgt dagelijks nachtprogramma op 3FM terug

Martijn Muijs krijgt dagelijks nachtprogramma op 3FM terug

Martijn Muijs is vanaf maandag weer dagelijks tussen 4:00 en 6:00 uur te horen op 3FM. Hij stapt daarvoor over van BNN naar de NPS. Met zijn programma ‘Muijs in het Huis’ volgt hij Bart Arens op die de overstap maakt naar de TROS, waar hij de weekendprogramma’s van Corné Klijn overneemt.

Tot septembeer vorig jaar was Martijn al dagelijks onder de vlag van BNN in de nacht te horen, maar hij moest plaatsmaken voor Bart Arens en zijn zendtijd ging daarom terug naar één nacht per week. Nu Bart weekendprogramma’s gaat maken, keert Martijn weer terug naar zijn oude plek

Muijs won in 2004 het programma ‘Hey DJ’ van BNN. De jury oordeelde destijds: ‘Technisch dik in orde’. Ook inhoudelijk wist Martijn te verrassen. Martijn Muijs was, voor hij de interne opleiding bij 3FM begon, presentator bij Radio Meppel en verzorgde diverse programma’s bij Rebecca Radio.

NPS eindredacteur Jurre Bosman: “Je zou kunnen zeggen dat Martijn Muijs binnen onze opleiding nu begint aan zijn eindexamen. Ik ben ervan overtuigd dat hij zal slagen en verheug me op spannende radio-uren.”

Bart Arens neemt voorlopig het oude nachtprogramma van Martijn, donderdag op vrijdagnacht van 1:00 tot 4:00 uur, over. Waarschijnlijk zal een nieuwe dj binnen het opleidingstraject van 3FM een binnenkort programma gaan maken op dat tijdstip.