Home Landelijke radio Marisa Heutink weer dagelijks op 3FM

Marisa Heutink weer dagelijks op 3FM

Marisa Heutink is sinds deze week weer iedere werkdag terug in de vroege ochtend van 3FM. De vrouwelijke dj is maandag weer begonnen met het dagelijks uitzenden van ‘Nachtmiss Marisa’ tussen 04:00 en 06:00 uur.

Zij volgt eLine la Croix op die verhuist naar de ochtend van 747 AM. Daar presenteert ze voor de NPS Urban Radio, haar programma heet ‘Morning Flava’ en is dagelijks tussen 06:00 en 08:00 uur te horen.

Marisa, die een aantal weken geleden nog plaats moest maken voor eLine die toen 04:00 tot 06:00 uur ging doen, over haar nieuwe tijd: “Dingen kunnen raar lopen. In september was ik nog triestig omdat ik van een dagelijkse show tussen 04:00 – 06:00 uur naar 1 keer per week 01:00 – 04:00 ging. Die triestigheid maakte snel plaats voor blijdschap omdat ik na een week alweer op mijn oude stek zat. En vanaf afgelopen maandag slaat de blijdschap om in puur geluk, dan is het mijn officiële plek.”

eLine zit nu in de ochtend op 747 AM en doet op dinsdagochtend tussen 01:00 en 04:00 uur haar programma op 3FM. eLine over de verandering: “Het liefst zou ik zowel mijn dagelijkse nachtprogramma op 3FM doen als een dagelijks programma voor Urban Radio, maar dat kan niet. Ik heb uiteindelijk voor Urban Radio gekozen,omdat ik voel dat ik bij het opzetten van een nieuw station (de programmering wordt namelijk uitgerbeid) veel leer. Ik mag me met meer bemoeien en wordt meer betrokken; dat is gewoon top.”