Home Landelijke radio Manuela Kemp krijgt programma op Arrow Classic Rock

Manuela Kemp krijgt programma op Arrow Classic Rock

Manuela Kemp zal vanaf 3 december een programma gaan presenteren op Arrow Classic Rock. De presentatrice zal op werkdagen tussen 12:00 en 15:00 uur te horen zijn op de zender.

Sinds kort zijn er meer gepresenteerde programma’s op Arrow te horen. De ochtendshow, die voorheen werd gepresenteerd door Gerry Jungen, wordt van 6:30 tot 10:00 uur gepresenteerd door Rinse Blanksma. Maurice Verschuuren verzorgt het middagprogramma van 16:00 tot 19:00 uur. Beide dj’s zijn daardoor niet meer op Caz! te horen.

De programmering van de classic rockzender wordt afgemaakt door Marisa Heutink. Zij is na een tijd niet te horen zijn geweest op de landelijke radio weer terug. ’s Avonds presenteert ze van 19:00 tot 21:00 uur ‘Rock of Ages’ en in het weekend is ze ’s middags te horen.

“Sinds Arrow Classic Rock ook via de FM uitzendt blijkt dat vele nieuwe luisteraars toch meer willen weten over de muziek die wij uitzenden. We draaien nu eenmaal een apart repertoire. Met de twee ‘ladies of rock’ en Maurice en Rinse hebben we presentatoren in huis die begrijpen dat de muziek op Arrow Classic Rock op de eerste plaats staat en dat je als presentator iets moet toevoegen zonder in infantiele spelletjes of egotripperij verzeild te raken” aldus directeurt Ad Ossendrijver.