Home Landelijke radio Luisteraar biedt 5000 euro voor vibrator Marisa

Luisteraar biedt 5000 euro voor vibrator Marisa

Een fan van 3FM-dj Marisa Heutink heeft 5000 euro betaald voor een vibrator van de vrouwelijke dj, dit meldt fok. Marisa zette in haar nachtprogramma ‘Nachtmiss Marisa’ op Marktplaats.nl een vibrator te koop. Een verliefde luisteraar zag het als dé kans om iets intiems van zijn idool op de kop te tikken en bood meteen 5000 euro.

“Marktplaats had het binnen twee uur had verwijderd, maar luisteraar Theo wilde het toch hebben,” zo vertelde Marisa vanochtend op Yorin FM. “De truckchauffeur was in de uitzending en gaf toch wel aan dat hij het wilde hebben. Hij wilde er zelfs zijn auto voor verkopen of als ik er 10.000 euro voor wou hebben een lening afsluiten. Bovendien wil hij dat ik het niet schoonmaak, maar dat kan hij sowieso vergeten.”

Marisa kwam op het idee om de vibrator te verkopen nadat iemand eerder Ruud Gullit op E-bay te koop had gezet. “Ik vroeg me af welke rare zaken nog meer te koop zouden zijn op veilingsites. Vibrators kwam ik niet tegen en ik vroeg me af of dat niet mocht of dat er gewoon niemand was die zo’n ding ooit te koop had aangeboden. Daarom bood ik de mijne aan. Tot zover het experiment. Totdat Theo Trilstaaf met zijn bod op de proppen kwam.”

Marisa weet nog niet of ze het speeltje ook daadwerkelijk gaat verkopen. Als ze het wel doet gaat het geld naar een goed doel, zo heeft ze al laten weten.