Home Landelijke radio ID&T directeur Andre ten Wolde vertrekt

ID&T directeur Andre ten Wolde vertrekt

Andre ten Wolde vertekt per 1 juni als algemeen directeur bij ID&T. Ten Wolde heeft bijna vijf jaar voor ID&T gewerkt en heeft besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken.

Duncan Stutterheim van ID&T laat weten. “ID&T gaat terug naar de core business: evenementen. Zowel in Nederland als internationaal met Sensation. Ik zal daar zelf leiding aan geven. Voor ons radiostation SLAM!FM zijn wij in gesprek met een aantal potentiële partners. Uiteindelijk zal dat, onder leiding van radiodirecteur Michel de Winter, extern doorgaan. Ook het magazine, Release, zal nog dit jaar worden verzelfstandigd. Ik ben daarover in gesprek met het management. Andre heeft in vijf jaar een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ID&T. Eerst als financieel directeur en de afgelopen twee jaar als algemeen directeur. Ik kan mij voorstellen dat hij zich nu op iets nieuws wil richten.”

Andre ten Wolde over zijn vertrek: “In 5 jaar tijd heeft ID&T een enorme ontwikkeling meegemaakt. De evenemententak van ID&T staat als een huis. Met de internationale expansie is een goede start gemaakt in België en komende zomer ook in Duitsland. Ik ben blij dat ik daaraan mijn bijdrage heb kunnen leveren. Radiostation SLAM!FM groeit en daarvoor komt op korte termijn een partner. Na 5 intensieve jaren merk je dat de chemie afneemt en is de tijd voor mij gekomen om een nieuwe uitdaging te zoeken.” [mediamagazine]