Lex Gaarthuis is deze weken weer even te horen in de ochtenduren op Radio 10. Hij vervangt Gerard Ekdom, die met vakantie is. Lex maakt de tijdelijke ochtendshow samen met sidekick Kimberly van de Berkt en nieuwslezer Harry van der Heijden. Sjaak Bral verzorgt dagelijks een column. Eerder viel Jeroen Nieuwenhuize vaak in voor de ochtendshow.

Tot augustus 2018 presenteerde Lex het ochtendprogramma op Radio 10, toen hij plaats moest maken voor Gerard Ekdom. “Ik kijk er enorm naar uit om weer een eigen ochtendshow op Radio 10 te maken”, laat Lex weten. “Met Harry werkte ik al vaker samen en ik ben blij dat ik Kimberly aan het team heb kunnen toevoegen. Het is alweer 10 jaar geleden dat zij voor het laatste te horen was op de radio. Sjaak Bral maakte voor de ‘90’s Top 510’ al een dagelijkse column en dat viel goed in de smaak.”

Avondprogramma

Lex liet in 2018 blijken niet blij te zijn dat zijn ochtendprogramma op Radio 10 werd geschrapt. “Helaas stopt veel te snel ons ochtendavontuur met ‘Goeiemorgen Lex'”, zei de jock destijds. Lex maakt sinds het najaar van 2018 een programma in de late avond op het radiostation.

Gerard Ekdom is vanaf 30 augustus weer te horen in de ochtend op Radio 10.

Foto: Radio 10

Vorig artikelDaniël Dekker voelde zich niet meer thuis bij AVROTROS
Volgend artikelJasper de Vries wordt vader: “Kleine dame in wording”