Home Landelijke radio Laatste Soulshow vanavond op Radio Veronica

Laatste Soulshow vanavond op Radio Veronica

Ferry Maat presenteert vanavond voor het laatst de ‘Soulshow’ op Radio Veronica. In oktober werd al bekend dat Maat na 36 jaar stopt met het programma. Gedurende de ‘Soulshow’ die tussen 19:00 en 21:00 uur te horen is draait Ferry Maat de beste Soulshow-platen ooit gemaakt. Daarnaast is de beroemde Amerikaanse bassist Louis Johnson te gast.

"De beslissing was moeilijk, maar nu ’t zover is kan ik alleen maar terugkijken op een fantastische periode in mijn leven. Als je er achter komt dat je show van invloed is geweest op de carrière van een flink aantal top-dj’s, besef je dat ’t allemaal niet voor niets is geweest. De laatste vijf jaren ‘Soulshow’ bij Radio Veronica waren weer als vanouds en de prijzenregen zal ik niet snel vergeten. Het afgelopen jaar heb ik problemen met mijn gezondheid gehad en dat is de reden dat ik nu stop met de ‘Soulshow’. Vanaf januari kan ik me dan volledig op ‘Maat in de Middag’ concentreren, want stoppen met radio?? …..NEVER!!", aldus Ferry Maat.