Home Landelijke radio Kraak & Smaak krijgen programma op Sublime FM

Kraak & Smaak krijgen programma op Sublime FM

Het producerstrio Kraak & Smaak krijgen een programma op Sublime FM. Ook het duo Adani & Wolf gaan een programma maken, zij vervangen vanaf 5 september de Soulshow van Ferry Maat. Per september volgen nog meer veranderingen.

Het zondagochtendprogramma van Hans Mantel, 'Sunday Morning Jazz Moves', wordt per 1 september verschoven naar de zondagavond van 22:00 tot 23:00 uur en gaat verder onder de naam 'Sublime Vintage'. De avondspecials op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag blijven ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor het zondagmiddagprogramma 'Swinckels’ Sunday Afternoon' en het zondagavondprogramma 'Sublime Grapes'. 
 
Sublime FM zegt in een reactoe door te gaan op de ingeslagen weg om de zender verfrissender en dynamischer te maken. "De nieuwe programmering biedt op deze manier meer structuur. De zender zal hierdoor nog toegankelijker worden voor een grotere groep luisteraars."

Adani & Wolf verwierven onder meer bekendheid door hun productie van het Praful album 'One Day Deep'. De single 'Sigh' belandde op nummer 1 in de jazzlijsten in de Verenigde Staten. Het producersduo laat zich inspireren door jazz, soul, funk en latinmuziek. Het internationaal gerenommeerde Kraak & Smaak is vanaf 7 september iedere zaterdagavond van 22:00 tot 23:00 uur te beluisteren. Het producerstrio brak door met hun eerste album 'Boogie Angst' en scoorde later een echte hit met de single 'Squeeze Me'.