Home Landelijke radio Domien en Michiel wisselen volgend jaar van plek op 3FM

Domien en Michiel wisselen volgend jaar van plek op 3FM

Domien Verschuuren en Michiel Veenstra ruilen vanaf volgend jaar van plek op 3FM. Michiel Veenstra zal vanaf 2014 iedere werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur te horen zijn voor de NTR, Domien Verschuuren maakt vanaf dan voor de fusie-omroep BNN/VARA het het programma 'Dit is Domien' maken tussen 19:00 en 22:00 uur. Hij gaat daarin veel nieuwe muziek draaien.

"Voor Michiel is de stap naar het tijdstip 10-12 een logische die goed aansluit op zijn ambitie. Hij wil na acht jaar 3FM avond een dagprogramma maken en gaat dat doen op de best beluisterde uren van de zender. Voor Domien is de avond met veel jonge luisteraars de gewenste uitdaging. Een wissel van zendtijd maakt dit voor beide dj’s mogelijk", zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers.

Domien Verschuuren begon in 2006 in de nachtopleiding van 3FM en heeft sindsdien diverse programma's gemaakt. Onder meer een dagelijks nachtprogramma, de ochtendshow in het weekend en sinds het najaar van 2010 is hij tussen 10:00 en 12:00 uur te horen met '@Work'. De avondshow is niet nieuw voor hem, want Domien is al jaren de vaste vervanger van Michiel Veenstra.

Michiel Veenstra werkte eerder bij 538 en Radio Veronica, voordat hij in 2005 begon met 'Met Michiel' op 3FM. In 2006 ging Veenstra daarnaast op vrijdagavond 'Ekstra Weekend' presenteren, samen met Gerard Ekdom.