Home Landelijke radio Kort radionieuws van zondag 22 december

Kort radionieuws van zondag 22 december

Betere kabeldekking voor Waterstad FM
Sinds donderdag 19 december wordt Waterstad FM door kabelmaatschappij Kabel Noord op frequentie 94.5 FM doorgegeven. Met de toelating op Kabel Noord is Waterstad FM nu ook te bereiken bij ruim 25.000 huishoudens in de gemeenten Ameland, Dantumadeel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Schiermonnikoog. Waterstad FM was daar al te bereiken in de ether (103.3 FM) als ook op de kabelnetwerken van Essent kabelcom en UPC. Nu Kabel Noord erbij is gekomen heeft Waterstad FM volledige dekking in heel Friesland (zowel de ether als op de kabel).

Verrukkelijke 715
One van Metallica is door de luisteraars van 3FM verkozen tot Verrukkelijkste Plaat allertijden. De classic is het slotnummer van de Verrukkelijke 715, van maandag 23 december tot en met donderdag 26 december te horen op 3FM. Maandag 23 december om 6 uur gaat de Verrukkelijke 715 van start. De lijst wordt iedere dag uitgezonden van 06 tot 22 uur. De hele lijst staat ook online op de 3FM site.

Jaarmixen
Het einde van het jaar is weer in zicht, dit betekend traditioneel weer veel jaarmixen op de radio. Mixfreaks.nl heeft een overzicht welke jaarmixen je op welk station kunt horen op haar site gezet.

Vorig artikelKort radionieuws van zaterdag 21 december
Volgend artikelLuistercijfers: vier stations boven de tien procent