Home Landelijke radio Kort radionieuws van zaterdag 21 december

Kort radionieuws van zaterdag 21 december

Radio Enschede gaat verhuizen
Radio Enschede FM gaat verhuizen. De lokale omroep is momenteel op zoek naar een nieuw onderkomen in de binnenstad. De studio van Enschede FM bevindt zich nu nog in de kelder van het hoofdkantoor van De Twentsche Courant Tubantia. Maar het bedrijf heeft die ruimte binnenkort zelf nodig. Daarom heeft de Tubantia-directie de lokale omroep de huur opgezegd.

Maar de radiomakers hoeven er niet op stel en sprong uit, vertelt Arie van der Vegt, manager algemene zaken van Enschede FM. ‘We krijgen de tijd tot april, mei. Het zit niet vast op een maand.

Innercity live op Radio 3FM en ID&T Radio
Radio 3FM en ID&T Radio zenden vanavond allebei het dance-feest Innercity uit. 3FM begint om 21:00 uur met de live uitzendingen vanaf het grootste indoor-dance evenement van de wereld, ID&T al vanaf 20:00 uur.

Ruud Kooijman en Maykel Piron laten uur in het programma ‘Dance Around The World’ op ID&T Radio interviews laten horen en tracks van de DJ’s en artiesten die optreden op Innercity draaien. Op 3FM verzorgen Edwin Diergaarde en Giel Beelen het programma presenteren.