Home Landelijke radio Kort radionieuws van woensdag 1 oktober

Kort radionieuws van woensdag 1 oktober

Twee piraten in Nijmegen uit de lucht gehaald

Het Agentschap Telecom heeft op dinsdag 30 september opnieuw acties uitgevoerd in Nijmegen. De zender Monza werd uit de lucht gehaald. Dat deed het Agentschap samen met de politie. Vorige week woensdag werd Monza ook al uit de lucht gehaald. Monza heeft haar uitzendingen daarna voortgezet. Gisteren is deze zender wederom in beslag genomen samen met de randapparatuur.

Ook de illegale zender Lokaal FM, beter bekend als Baccara, is gisteren uit de lucht gehaald door het agentschap. Beide zenders zonden 24 uur per dag uit. Agentschap Telecom en de politie blijven Nijmegen goed in de gaten houden. Dat geldt overigens voor heel Nederland.

Adam bij Jensen
Adam Curry zal aanstaande donderdag te gast zijn bij het televisie programma van Noordzee FM dj Robert Jensen op Yorin. Curry zal er samen te zien zijn met zijn echtgenote Patricia Paay. Ze praten onder andere over Sterrenbeurs en over de ochtendshow van Curry op Radio Veronica.

Pieter Vorage bij Radio M

Pieter Vorage krijgt een programma op Radio M Utrecht. Vorage was eerder werkzaam bij Radio 10 FM in het weekend. Hij krijgt op Radio M een eigen programma in het weekend en is vaste invaller. Zo zal hij vanaf vandaag, drie weken het programma van Edwin Meerman overnemen tussen 14:00 en 16:00 uur.