Home Landelijke radio Kort radionieuws van maandag 20 januari

Kort radionieuws van maandag 20 januari

Ferry Maat Soulshow live in Hardenberg

Ferry Maat zal op zaterdag 25 januari in Popcentrum Podium in Hardenberg zijn ‘Soulshow on stage’ brengen. Sinds kort werkt Ferry Maat mee aan evenementen die in ’t teken staan van de 70’s & 80’s. Hij presenteert ‘De Soulshow on stage’, met muziek en jingles. Podium is één van de grote Nederlandse discotheken waar Ferry Maat zijn complete show zal presenteren. Het optreden begint om 23:00 uur.

Live volleybal op Radio Flevoland

Radio Flevoland doet op woensdag 22 januari live verslag vanuit Slovenië van het Europacup Volleybalduel tussen het Sloveense Calcit Kamnik en VC Omniworld.

Bij winst plaatst het Almeerse VC Omniworld zich voor de kwartfinale van de Topteamcup. Het duel in Slovenië en de extra sportuitzending op Radio Flevoland beginnen om 18.30 uur.

Berkelstad heel weekend non-stop

De Borculose lokale omroep Radio Berkelstad was dit weekend nadrukkelijk aanwezig in de Borculose ether met een 49 uur durende marathonuitzending. Van vrijdagavond 18.00 uur tot zondagavond 19.00 uur bracht de Borculose lokale omroep muziek, live-optredens en interviews. En dat live vanuit cafetaria De Hoeksteen.

Het programma varieerde van een ‘luchtig ontbijt’ met twee notarissen tot live-optredens en een heus ‘voetbalcafé’. Programmaleider Reinder Pot is tevreden over het brede aanbod van Radio Berkelstad, met live-optredens van de bands Remission, Isnix en Black Moon, maar ook met een zanger als Jeffrey Kupers, die aan de voorrondes van het nationale songfestival mee gaat doen, en de Edelweisskapelle uit Gelselaar.