Home Landelijke radio Kinky 101 vrijdag en maandag op Kink FM

Kinky 101 vrijdag en maandag op Kink FM

KinkFM zet aanstaande vrijdag, net als ieder jaar op Goede Vrijdag de ‘Kinky 101’ uit. De lijst van albums die is samengesteld door de luisteraars van KinkFM wordt tussen 10:00 en 20:00 uur uitgezonden op de alternatieve zender. De presentatie is in handen van Jan Douwe Kroeske, Paul van der Vlist, Vincent de Lijser en Arjen Grolleman. Het album ‘OK Computer’ van Radiohead voert de lijst aan en staat op nummer 0.

Programmaleider Arjen Grolleman: “De ‘Kinky 101’ is inmiddels een langlopende traditie op ons radiostation. Het is ook dit jaar weer een bijzondere lijst geworden, die we dan ook met trots presenteren.”

Maandag, Tweede Paasdag wordt de ‘Kinky 101’ nogmaals uitgezonden, maar dan non-stop. Grolleman: “We kunnen natuurlijk maar één track per album draaien tijdens de ‘Kinky 101’ en dat is altijd moeilijk kiezen. Wat is er nu leuker dan de lijst drie dagen later nogmaals uit te zenden, maar dan met totaal andere tracks dan je op vrijdag hoort.” Ook op maandag is de lijst te beluisteren tussen 10:00 en 20:00 uur.