Home Landelijke radio Kink FM en LiveXS uit elkaar

Kink FM en LiveXS uit elkaar

NightLiveXS keert niet terug in de nieuwe programmering van Kink FM. In overleg is besloten dat Kink FM en LiveXS de samenwerking niet voortzetten. Beide partijen betreuren het stopzetten van de samenwerking. Programmamaker Willem Roose zal door de stopzetting van het programma niet meer op Kink FM te horen zijn.

In eerste instantie zou Kink FM ‘NightLiveXS’ in de nieuwe programmering dagelijks een uur extra zendtijd geven, maar op het laatste moment is het programma nu te komen vervallen in de programmering. Binnenkort hoopt de zender met een nieuw programma te komen, tot die tijd zal Vincent de Lijser elke werkdag van 19:00 tot 22:00 uur te horen zijn

LiveXS start de komende dagen onderhandelingen voor continuering van NightLiveXS op een alternatieve zender. Morgen zou eigenlijk de 500e uitzending van NightLiveXS worden uitgezonden vanuit Simplon Groningen. Deze locatie-uitzending komt nu te vervallen. De uitreikingsceremony van de NightLiveXS Awards 2007 in Paradiso Amsterdam zal op zondag 11 februari gewoon doorgaan als LiveXS-productie.

NightLiveXS werd als het radioprogramma over het Nederlandse poppodia- en festivalcircuit de afgelopen drie jaar uitgezonden op Kink FM. Van een twee-uur durend programma op zaterdagmiddag breidde het goedbeluisterde programma vorig jaar nog uit naar een dagelijks radioprogramma dat iedere werkdag tussen 19:00 en 21:00 uur werd uitgezonden.

Vorig artikelCorné Klijn weg uit het weekend op 3FM
Volgend artikelGiel Beelen speelt rol in Onderweg Naar Morgen