Home Landelijke radio Kicken vanaf komend weekend terug op Radio Veronica

Kicken vanaf komend weekend terug op Radio Veronica

Patrick Kicken start volgend weekend met een nieuw programma op Radio Veronica. De dj was tot eind vorige maand te horen met zijn ochtendshow ‘Kicken Wordt Wakker’, dit programma werd vervangen door een ochtendshow met meer muziek.
"Vanaf volgende week zaterdag ben ik weer te horen, in het weekend, bij Radio Veronica", aldus Kicken. Wat voor programma hij gaat presenteren is nog niet bekend gemaakt.
Dat Kicken voortaan in het weekend te horen is, heeft er volgens hem niet mee te maken dat hij met zijn ochtendshow niet goed scoorde. "Geloof niks van het verhaal dat het door matige luistercijfers zou komen, want dat is gewoon niet waar", aldus de dj. 
"Wat wel waar is, is dat ik het gewoon niet meer trok, 24 uur per week radiomaken. De creatieve kraan zat al een tijdje dicht en de behoefte om echt op te vallen had ik ook niet meer. Ook kwamen er weer twee praatprogramma’s bij in de ochtend met 2 bekende personalities (Ruud de Wild bij Q en Adam Curry op Arrow), extra concurrentie dus bovenop twee andere hele bekende Nederlanders, Edwin Evers en Giel Beelen. De leiding van Veronica wilde hier iets tegenoverstellen met meer muziek en minder gebaseerd op een gezellige sfeer. In zo’n setting past duopresentatie tussen Jan en mij niet meer, dus was de keuze snel gemaakt om er een neutralere dj neer te zetten die minder zijn eigen ik op de radio laat doorschemeren."
Sinds begin deze maand presenteert Colin Banks elke werkdag ‘Ook Goeiemorgen!’ van 6:00 tot 9:00 uur. In het programma zijn Jan Paparazzi, Olav Mol en Arend Langenberg te horen met een aantal items.