Home Landelijke radio Kicken blijft in de ochtend op Veronica

Kicken blijft in de ochtend op Veronica

Patrick Kicken blijft de ochtendshow op Radio Veronica presenteren. Kicken volgde in februari Robert Jensen op, die onverwachts stopte met het programma. 

Destijds wist Kicken nog niet zeker of hij definitief plaats zou nemen in de ochtend. "'s Middags de hardwerkende mens vermaken is ook heel leuk om te doen, vandaar dat ik nog even wacht met een definitief ja op de ochtendshow", liet Kicken toen weten.

Gisteren heeft de dj zijn definitieve contract voor de ochtend getekend. "Het is geweldig om te zien hoe enthousiast de Radio Veronica luisteraars zijn na het terugkeren van mijn ochtendshow op de zender. Het is zo goed bevallen dat ik lekker door wil gaan! Na deze eerste maanden wordt het programma alleen maar leuker. Er komen veel mooie dingen aan, zoals veel locatie-uitzendingen. Ik heb dan ook ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van het programma", zegt hij nu.

Het programma heeft de naam 'PK@Veronica' laten vallen, voortaan draagt de ochtendshow gewoon de naam van de dj. Het is voor het eerst dat Radio Veronica er kiest een programma geen eigen naam te geven.