Home Landelijke radio Kermis FM ook met tv-uitzendingen vanaf de Tilburgse Kermis

Kermis FM ook met tv-uitzendingen vanaf de Tilburgse Kermis


Kermis FM gaat dit jaar ook een dagelijkse televisie-uitzending verzorgen. Het radiostation is voor het vierde jaar aanwezig op de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux. Op Kermisfm.nl en de LOTT, Lokale Omroep Tilburg Totaal, maakt Kermis FM elke dag een tv-nieuwsuitzending over de Kermis, de bezoekers en zijn attracties. De hele dag zijn live-beelden van de kermis te zien op de website van Kermis FM.

Daarnaast wordt er ook weer tien dagen radio gemaakt. Er wordt weer samengewerkt met de NOS, Omroep Brabant, Brabants Dagblad en het opleidingstraject van BNN, de BNN University. “Wij bieden onze vrijwilligers een geweldige kans om leuke, spontane radio en tv te maken in een professionele omgeving”, zo laat het radiostation weten.

Afgelopen jaren luisterden en keken tienduizenden mensen naar de uitzendingen van Kermis FM. Programmamakers als Giel Beelen, Jeroen Latijnhouwers, Rob Stenders en Sander de Heer  maakten hun programma op het Tilburgse kermisstation. De live-optredens op het vorig jaar gestarte Kermis FM-plein (Piusplein) trokken ruim 50.000 bezoekers. Welke dj's dit jaar komen, is nog niet bekend.

Kermis FM start 20 juli om 16.00 uur. Het station is 24 uur per dag te horen via de website, ether en kabel en te zien via de LOTT en kermisfm.nl. Op het Kermis FM-plein zijn dagelijks optredens te zien.

Vorig artikelRuud de Wild morgen vanuit concentratiekamp Auschwitz
Volgend artikelChristenUnie wil omroepen korten voor overschrijden salarisplafond