Home Landelijke radio Jules van Hest en Erwin Peters vervangen Colin Banks op Radio Veronica

Jules van Hest en Erwin Peters vervangen Colin Banks op Radio Veronica


Jules van Hest neemt het programma Ook Goeiemorgen op zaterdag- en zondagochtend over van Colin Banks op Radio Veronica. Erwin Peters presenteert in het weekend om middernacht voortaan The Long Versions en Concert Classics.

Gisteren werd bekend dat Colin Banks overstapt van Radio Veronica naar 100% NL. De dj heeft vijf jaar bij de zender gewerkt.

Jules van Hest werkt sinds september 2007 bij de Sky Radio Group, waar Radio Veronica onder valt. Hij presenteerde al eerder de ochtendshow in het weekend op Radio Veronica, maar was het afgelopen jaar enkel als invaller te horen op de zender. Hij presenteert sindsdien van maandag tot en met donderdag het middagprogramma op HitRadio.

Erwin Peters werkt sinds zes jaar bij Radio Veronica. Hij presenteerde diverse programma’s op de zender, onder meer ’s nachts, in de avond en in het weekend. Het laatste jaar is hij te horen in de ochtendshow MogguhRick en presenteert hij Veronica’s 80’s & 90’s Hotline op zaterdag en zondag. The Long Versions en Concert Classics komen daar nu bij.