Home Landelijke radio Joost Eerdmans nieuwe columnist op BNR Nieuwsradio

Joost Eerdmans nieuwe columnist op BNR Nieuwsradio

Oud-Kamerlid Joost Eerdmans is vanaf maandag 16 april tweewekelijks te beluisteren op BNR Nieuwsradio. Eerdmans staat bekend om zijn kritische kijk op de inrichting van het huidige, ambtelijke apparaat. In zijn rol als nieuwe columnist bij BNR Nieuwsradio stelt Eerdmans bestuurlijke vraagstukken aan de kaak.

Mark Fuller, adjunct-hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, licht toe: “Eerdmans durft politieke taboes op de kaart te zetten en schroomt niet de luisteraar hier actief bij te gaan betrekken. We verwachten spraakmakende onderwerpen: voer voor gesprekken bij de koffieautomaat.”

Joost Eerdmans (36) begon zijn loopbaan bij het Ministerie van Justitie waar hij diverse functies bekleedde. Daarna was hij secretaris van de burgemeester van Rotterdam. Op 23 mei 2002 werd hij Tweede Kamerlid en fractiesecretaris voor de LPF met de woordvoerderschappen justitie, politie, bestuurlijke vernieuwing en dierenwelzijn.

Eerdmans werkt momenteel als columnist van weblog GeenStijl en adviseur. Hij studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en public administration in Bloomington Indiana (USA). De oud-politicus is getrouwd en woont in het Haagse Benoordenhout.

Vorig artikelKoen van Huijgevoort week lang op uitwisseling met Grieks station
Volgend artikelRadio Digitaal faciliteert twee branded radiozenders