Home Landelijke radio Joeri Stubenitsky en Rachid Finge volgen Fleur Wallenburg op in de ochtend...

Joeri Stubenitsky en Rachid Finge volgen Fleur Wallenburg op in de ochtend van 3FM

NOS-nieuwslezers Joeri Stubenitsky en Rachid Finge zijn vanaf deze zomer de vaste nieuwslezers van NOS op 3 in de radio-uitzending van Giel Beelen op 3FM. Fleur Wallenburg, de huidige nieuwslezer in de ochtend, verhuist naar de middag. Finge en Stubenitsky nemen om en om een week voor hun rekening.

Stubenitsky begon in 2006 als verslaggever van NOS Headlines (de voorloper van NOS op 3) en ging in 2008 aan de slag als redacteur voor Teletekst, NOS.nl en het radionieuws. Stubenitsky is sinds 2009 voor de NOS nieuwslezer op Radio 1, Radio 2, 3FM, Radio 6 en FunX en daarnaast voice-over van het NOS Journaal op televisie. Joeri Stubenitsky: "Na een paar jaar invallen is het fantastisch nu deze vaste stek te hebben bij 3FM. Het betekent vroeg opstaan, maar ook werken met top collega’s en goede dj’s, dus ik heb er veel zin in!"

Finge is sinds 2006 nieuwslezer bij NOS op 3 en (sinds 2013) daarnaast tech-redacteur. Hij ging in 2005 aan de slag bij de NOS als redacteur voor NOS Teletekst en radiobulletins. "Ik zie de wekker straks met een glimlach tegemoet", zo zegt hij.

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.