Home Landelijke radio Jeroen van Inkel vanaf september naar de ochtend

Jeroen van Inkel vanaf september naar de ochtend

Jeroen van Inkel neemt per 1 september het ochtendprogramma ‘Ook Goeiemorgen’ over van Adam Curry. Adam keerde vorig jaar terug bij Radio Veronica en zou tijdelijk het ochtendprogramma gaan presenteren. Na bijna een jaar lang iedere werkdag om 06.00 uur de radioluisteraars te hebben gewekt zal hij deze ’tijdelijke’ invalperiode afsluiten. Adam Curry en Veronica zijn overigens in onderhandeling over een eventuele samenwerking in de toekomst.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “Toen ik Adam Curry september vorig jaar vroeg om in afwachting van Jeroen van Inkel ‘Ook Goeiemorgen’ tijdelijk over te nemen, gaf hij aan dat hij dat maximaal een maand wel wilde doen. Het is uiteindelijk bijna een heel jaar geworden, waarin Adam Curry fantastische programma’s heeft gemaakt. Met zijn uitzendingen vanuit Irak heeft hij zelfs radiogeschiedenis geschreven.”

Adam Curry: “Wat begon als een tijdelijke invalbeurt is uitgegroeid tot een jaar lang presenteren van het programma. De positieve reacties, de gasten, de unieke projecten als Operation Iraqi Sunrise en Viva Las Vegas en de super samenwerking met mijn crew bestaande uit Alexander Stevens, Michiel Veenstra en radiolegende Arend Langenberg gaven me steeds energie om door te gaan. Na een jaar vind ik het echter een goed moment om de ’tijdelijke’ invalperiode af te sluiten, maar mijn hart zal altijd bij Radio Veronica liggen en ik weet zeker dat we in de toekomst nog iets voor elkaar kunnen betekenen.”