Home Landelijke radio Jeroen van Inkel nog lang niet klaar met pop-radio

Jeroen van Inkel nog lang niet klaar met pop-radio

Jeroen van Inkel is nog lang niet van plan om te stoppen. Ik zal altijd popradio/muziekradio willen blijven maken. Daar vind ik de meeste bevrediging in",  zo zei hij bij BNN op Radio 1. "Ik sluit niet uit dat ik ook andere dingen ga doen, maar ik ben nog geen dingen tegengekomen die mij zo in vervoering kunnen brengen als radio. Ik vind het wel leuk om hier nog een tijdje mee door te gaan."

'Binnen' is de dj van Q-music niet. "Ik wou dat het waar was. Dat zijn andere dj's. Ik ben in dat opzicht de verkeerde generatie. Ik heb er goed mee verdiend, maar ik ben nooit echt binnengelopen met de radio. Maar ik vind dat niet erg. Ik vind het leuk om te werken en hou niet van stilzitten."

De 49-jarige Van Inkel krijgt morgen de Marconi Oeuvre Award. Hij wordt door de jury gezien als 'een icoon van de Nederlandse radio'.