Home Landelijke radio Jeroen van Inkel krijgt boete tijdens presenteren Rinkeldekinkel

Jeroen van Inkel krijgt boete tijdens presenteren Rinkeldekinkel

Jeroen van Inkel heeft vanochtend een boete gekregen, omdat hij zijn ‘Rinkeldekinkel’ vanochtend deels via de mobiele telefoon heeft gepresenteerd. De dj werd overvallen door de hevige sneeuwval, waardoor hij in een lange file terecht kwam op weg naar de radiostudio. Daarom verzorgde van Inkel vanaf zes uur via de telefoon zijn programma op Radio Veronica, bijgestaan door Mario van Zijl en Michiel Veenstra in de studio.

Jeroen van Inkel: “Alles ging goed, tot ik bijna bij de afslag richting de Veronica studio kwam. Daar werd ik midden in een live presentatie aangehouden door een motoragent. Deze wilde niets weten van mijn noodgedwongen telefonische presentaties zonder carkit omdat er te veel ruis te horen was en slingerde me zonder pardon op de bon.”

Met een boete van 140 euro op zak arriveerde Van Inkel vervolgens om 7 uur in de studio, ruim anderhalf uur later dan gewoonlijk. “Het leverde bijzondere radio op,” aldus Van Inkel, “maar wel jammer van dat prijskaartje. Hopelijk valt dit ook onder onze onkostenvergoeding.”