Home Landelijke radio Jeroen Pauw en Patrick Lodiers presenteren op Radio 1

Jeroen Pauw en Patrick Lodiers presenteren op Radio 1

Tijs van den Brink wordt bij Met Het Oog Op Morgen (Radio 1, NOS) vervangen door Jeroen Pauw, Patrick Lodiers en Joris Luyendijk. Van den Brink neemt normaal op maandagen de presentatie van het radioprogramma op zich, maar is de komende weken druk met het televisieprogramma ‘Knevel en Van den Brink’ van de EO op Nederland 1. Dat televisieprogramma vervangt ‘Pauw en Witteman’ gedurende de zomer. Alleen tijdens het Europees Kampioenschap voetbal zal de presentator wel gewoon te horen zijn op Radio 1. Dan is ‘Knevel en Van den Brink’ namelijk niet te zien.

Cees Grimbergen, Clairy Polak, Chris Kijne, Kees Boonman en Joris Luyendijk zijn de vaste invalpresentatoren bij ‘Het Oog’. BNN-voorzitter Patrick Lodiers presenteerde vorig jaar ook al enkele keren Met Het Oog Op Morgen. Jeroen Pauw was een vaste presentator van het avondprogramma op donderdag, todat hij Pauw en Witteman ging maken. Lucella Carasso volgde hem in mei 2006 op.
Ook Joris Luyendijk is geen vreemde voor de luisteraars van ‘Het Oog’. Hij valt vaker in als presentator. Afgelopen maandag was hij al te horen als invaller van Tijs van den Brink.