Home Landelijke radio Jan Hoogesteijn vertrekt bij Veronica

Jan Hoogesteijn vertrekt bij Veronica

Jan Hoogesteijn, directeur van Kink FM en de Veronica Radioschool vertrekt per 1 januari 2006 bij Veronica. Hoogesteijn werkt sinds 1989 voor Veronica, waar hij diverse radio en televisie programma’s heeft samengesteld en geproduceerd, waaronder het roemruchte radioprogramma ‘Countdown Cafe’. In 1995 was hij één van de bedenkers en oprichters van het alternatieve radiostation Kink FM, waar hij in 1996 directeur van werd.

Voorzitter Joris Hillebrand: “Jan is 16 jaar lang waardevol geweest voor Veronica. Met zijn ervaring uit de publieke tijd van Veronica wist hij van Kink FM en de Radioschool herkenbare Veronica activiteiten te maken. Binnen de Vereniging is Jan voor veel mensen de verpersoonlijking van het Veronica gevoel.”

Hoogesteijn: “10 jaar lang is het voortbestaan van Kink FM onzeker geweest. Nu Kink FM is gekoppeld aan de Radioschool heeft het een plek gekregen binnen de doelstellingen van Vereniging Veronica, waarmee het voortbestaan voor een langere periode is veiliggesteld. Nu kan ik met een gerust hart iets anders gaan doen.”