Home Landelijke radio Ilse DeLange, Marco Borsato, Nielson & Miss Montreal en Niels Geusebroek winnen...

Ilse DeLange, Marco Borsato, Nielson & Miss Montreal en Niels Geusebroek winnen 100% NL Awards

Ilse DeLange, Marco Borsato, Nielson & Miss Montreal en Niels Geusebroek zijn de winnaars van de 100% NL Awards 2013 geworden. Tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard hebben de artiesten hun 100% NL Award in ontvangst mogen nemen van Maik de Boer. De uitreiking was ook te volgen op de radio in de ‘100% NL Awards Show’ op 100% NL. 
 
De 100% NL Award voor ‘Artiest van het jaar’ is voor Ilse DeLange. Marco Borsato kreeg voor zijn album ‘Duizend Spiegels’ de 100% NL Award voor  ‘Album van het jaar’. De prijs werd in ontvangst genomen door de songwriter en producer van het album, John Ewbank. Marco kon zelf niet aanwezig zijn, omdat hij herstellende is van een TIA waar hij eind januari door werd getroffen.

Nielson & Miss Montreal sleepten de 100% NL Award voor ‘Hit van het jaar’ in de wacht. Met de zomerhit ‘Hoe’ behaalden zij de meeste stemmen. Niels Geusebroek werd door een zeer overtuigende meerderheid van de luisteraars gekozen tot ‘Nieuwkomer van het jaar’.

De 100% NL Oeuvre Award 2013 werd vorig jaar al uitgereikt. De heren van BLØF hebben in juni deze award mogen ontvangen voor hun gehele muzikale oeuvre van de afgelopen twintig jaar.

Vorig artikel[FOTO’S] Evers Staat Op vanaf zaterdag voor de achtste keer vanaf de Olympische Spelen
Volgend artikelRadiOlympia vanaf vanmiddag op Radio 1