Home Landelijke radio Qmusic ‘Het Geluid’ weer terug op Qmusic

‘Het Geluid’ weer terug op Qmusic

Qmusic start vandaag weer met ‘Het Geluid’. Luisteraars kunnen iedere werkdag meespelen tussen 7:00 en 19:00 uur. Dit jaar kan er ook meegespeeld worden met de ‘Google Assistent’.

In voorgaande edities kwamen er al 26 geluiden voorbij, die in totaal ruim 900.000 euro waard waren. De waarde van Het Geluid start op 2.500 euro en elke keer dat er een fout antwoord gegeven wordt, neemt de waarde toe met 100 euro. Als Mattie Valk en Marieke Elsinga weer te horen zijn in de ochtend, start de 100.000 euro SuperRonde weer. Dan is Het Geluid elke ochtend om 7.30 uur een ton waard, ongeacht de waarde van dat moment.

Google Assistent

Het Geluid is ook te spelen met de ‘Google Assistent’. Mattie & Marieke nemen luisteraars mee langs opgaven uit het verleden van het spel. Volgens de zender is het één van de eerste games die in de Nederlandse versie van de Google Assistent te vinden is. Het spel wordt geactiveerd door het commando ‘Praat met Het Geluid van Qmusic’ te zeggen tegen de spraakassistent. De game kan gespeeld worden met de Google Home of via de Google Assistent app op de smartphone.