Henk van Steeg presenteert vanaf aankomende maandag ‘Open Huis’ op NPO Radio 5, dat elke werkdag van 14:00 tot 16:00 uur te horen is. Hij neemt het stokje over van Tom Herlaar die het programma ruim 15 jaar presenteerde. Tom doet een stapje terug bij het programma en gaat alleen nog de zaterdageditie presenteren.

“Ik ben bij de EO begonnen bij NPO Radio 5. Daarna heb ik verschillende uitstapjes gemaakt naar 3FM, NPO Radio 1 en NPO Radio 2”, zegt Henk. “Hierdoor heb ik veel ervaring kunnen opdoen en op deze manier toegegroeid naar de rol van presentator van het middagprogramma ‘Open Huis’. Ik vind het een eer dat de EO mij gevraagd heeft om Tom Herlaar op te volgen die 15 jaar dit programma een gezicht gaf.”

Henk werkt sinds 2006 bij de EO. Op dit moment is hij een van de presentatoren van het Radio 1-programma ‘Langs de Lijn En Omstreken’. Henk was daarvoor jarenlang te horen op NPO Radio 2. Eerst in de late avonduren, later maakte hij een show in het weekend. Ruim een jaar geleden vertrok hij bij de zender.

Foto: EO

Vorig artikelAnton Griep winnaar RadioFreak Award voor Beste Nieuwslezer
Volgend artikelChris Bergström stopt als sidekick bij Radio 538