Home Landelijke radio Henk Bres krijgt programma op Unity FM

Henk Bres krijgt programma op Unity FM


Hagenees Henk Bres krijgt een programma bij Unity FM uit Leiden. Het programma gaat 'Bres' heten en wordt iedere vrijdagavond tussen 23:00 en 01:00 uur uitgezonden.In het programma is veel ruimte voor entertainment, discussie en het regionieuws. De eerste uitzending is vrijdagavond 5 februari.

De radioshow wordt ook live uitgezonden op Unity TV. "Wij zijn blij met de komst van Henk Bres naar onze zender, hij is een toevoeging op de programmering. Op deze manier hopen we ook meer kijkers aan Unity TV te binden. We zijn nu bijna een half jaar bezig met full motion televisie en gaan binnenkort de programmering uitbreiden, daarbij gaat Unity TV ook digitaal uitzenden", aldus Rolf Marselis, voorzitter van de omroep.

Henk zelf heeft ook zin in zijn nieuwe programma. "Ik ken de Leidse regio en de Bollenstreek nog niet zo goed, maar dat komt vast vanzelf. Er gaan genoeg mensen uit de regio langskomen in de studio. Het lijkt mij bijvoorbeeld kickûh om Jochem Myjer, Maarten ’t Hart, of burgemeester Schelberg van Teylingen een keer in de show te krijgen. Verder kan ik alleen maar zeggen dat ik er veel zin in heb en dat mensen moeten gaan kijken en natuurlijk ook reageren."

Vorig artikelDerk Marseille nieuwe Duitsland-correspondent voor BNR en RNW
Volgend artikelBig L en Transportradio staken uitzendingen op 1395 AM