Home Landelijke radio Glazen Huis 3FM eind dit jaar naar Eindhoven, 2011 naar Leiden

Glazen Huis 3FM eind dit jaar naar Eindhoven, 2011 naar Leiden

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request komt eind dit jaar in Eindhoven te staan. Volgend jaar krijgt Leiden het Glazen Huis; daar komt het huis op de Rijn te staan. 

Giel Beelen en Annemieke Schollaardt hebben dit zojuist bekend gemaakt in De Coen & Sander Show op 3FM. Giel is vandaag op weg gegaan naar de stad die het huis zou krijgen, Annemieke ging ondertussen in het geheim naar Leiden.

Eerder vandaag werd al bekend dat het huis niet in Nijmegen en Zwolle komt te staan. De marketingafdeling van de gemeente Zwolle is vanochtend geïnformeerd dat het Glazen Huis niet naar hun stad komt. Giel Beelen maakte later op 3FM bekend dat ook Nijmegen het Glazen Huis niet krijgt.

Einhoven, Nijmegen, Leiden en Zwolle waren de laatste vier steden die in de race waren voor het Glazen Huis. Zij werden verkozen uit dertien steden op basis van hun plannen. 3FM heeft vervolgens de vier steden bezocht om te bepalen welke stad het uiteindelijk gaat worden.

Vorig jaar stond het Glazen Huis in Groningen, het jaar daarvoor in Breda. In 2007 vond 3FM Serious Request plaats in Den Haag en de eerste drie jaar stond het huis op de Neude in Utrecht.

Vorig artikelCDA start eigen radiozender als campagnemiddel
Volgend artikelKink FM maakt televisie op digitale zender Xite