Home Landelijke radio Gijs Staverman terug op Yorin FM

Gijs Staverman terug op Yorin FM

Dj Gijs Staverman komt terug bij Yorin FM. Dat is zojuist bekend gemaakt op de persconferentie van de Holland Media Groep die over de toekomst van de twee radiozenders van van HMG, RTL FM en Yorin FM, gaat. Vanaf zondag 2 november komt hij wekelijks terug met een programma tussen 12:00 en en 15:00 uur.

Gijs Staverman wil nog niet precies zeggen wat hij gaat doen in zijn nieuwe programma. “Maar het wordt een bak met onzin. We gaan lekker lachen. Een leuke manier van wakker worden op zondag waarna je weer lekker kan gaan slapen. Het wordt een interactief progamma dat volledig live zal zijn”, aldus Gijs zelf.

Hij wil ook nog wel een nieuwtje kwijt. Namelijk een nieuw onderdeel van zijn programma: ‘Staverman’s soap.’ “Dat wordt de eerste interactieve soap op de radio”. Meer wil hij er nog niet over zeggen. “Maar het wordt leuk”, voegt hij eraan toe. Gijs Staverman gaat het programma in z’n eentje presenteren.

Eerder stopte Staverman met zijn dagelijkse middagprogramma omdat hij het te druk zou hebben met zijn werkzaamheden voor de televisie.