Home Landelijke radio Giel Beelen, Rob Stenders en Peter Snijders op Kermis FM

Giel Beelen, Rob Stenders en Peter Snijders op Kermis FM


Kermis FM heeft een aantal nieuwe dj’s toegevoegd aan zijn programmering. Tussen 16 en 25 juli zullen op de radiozender van de Tilburgse Kermis Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM / KXradio), Maurice Verschuuren (KXradio), Henk Kanning (Kink FM) en Peter Snijders (Radio 10 Gold) te horen zijn. 

Eerder werd al bekend dat Roosmarijn Reijmer (3FM), Sander de Heer (Radio 2) en Domien Verschuuren (3FM) een programma zouden gaan maken tijdens de tweede editie van Kermis FM. Ook zal het 3FM-programma ‘De Coen & Sander Show’, net als vorig jaar op Roze Maandag uitzenden vanuit de studio van Kermis FM.

Tien dagen lang doet de evenementenzender live verslag van de Tilburgse Kermis. De uitzendingen worden verzorgd vanuit een tijdelijke studio op het kermisterrein en zijn te beluisteren via een etherfrequentie en Tilburg en via internet.

Kermis FM werkt voor de nieuwsvoorziening ook dit jaar samen met het Brabants Dagblad. BNN zal ook weer een aantal jonge programmamakers van de BNN University op de redactie laten meewerken, zodat ze kans krijgen hun opleiding in de praktijk te brengen. De NS zorgt voor actuele spoorinformatie op Kermis FM.