Home Landelijke radio Giel Beelen en Ruud de Wild gaan radiotalent werven

Giel Beelen en Ruud de Wild gaan radiotalent werven

DJ’s Giel Beelen en Ruud de Wild, en radiocoach Pierre Papa zijn voor het nieuwe project ‘The Radio Project’ op zoek naar nieuw radiotalent. Vandaag is de werving van start gegaan. ‘The Radio Project’ is een initiatief van de Hilversumse mediabedrijven YPCA, De Radiofabriek en Radiocoach. Met het project willen de oprichters op een ‘unieke manier’ jong multimediatalent tot ontwikkeling laten komen.

Jongeren in de leeftijd van 16 tot 21 jaar kunnen zich aanmelden voor de selectieronden van het project door een video van hun ‘one minute of fame’ in te sturen. Zaterdag 25 augustus wordt er een talentendag op het Media Park in Hilversum georganiseerd. Aldaar beslissen Radio Veronica-dj Giel Beelen, NPO Radio 2-dj Ruud de Wild en radiocoach Pierre Papa welke groep jongeren vanaf begin september aan ‘The Radio Project’ mag deelnemen.

Getalenteerde radiomakers kunnen zich tot 1 augustus aanmelden via de site van The Radio Project. Het project wordt financieel ondersteund door Media Perspectives en de gemeente Hilversum, in het kader van talentwerving en talentontwikkeling in mediastad Hilversum.

Foto: Michel Schnater | VARA