YourSafe Radio, dat tot voor kort Radio4All heette, krijgt tijdelijk een dagelijkse ochtendshow. Vanaf zaterdag is elke dag tussen 8:00 en 9:30 uur ‘Het EK Sportpaleis’ te horen. De presentatie is in handen van Lars Jesse van Eijden en Thijs Zwagerman, die al langer te horen zijn met een sportprogramma op het radiostation.

De tijdelijke ochtendshow zal tot het einde van EK voetbal worden uitgezonden. Daarnaast zal ‘Het EK Sportpaleis’ ook ’s avonds van 23:00 tot 00:30 uur te horen zijn, na afloop van de voetbalwedstrijden op het EK. Diverse sportjournalisten verlenen hun medewerkingen aan het programma, waaronder Freek Jansen (VI), Marciano Vink (ESPN), Maarten de Fockert (Cor Potcast), Sam Planting (ESPN/VI), Willem Vissers (de Volkskrant) en Michiel Kramer (RKC Waalwijk).

Giel Beelen noemt het grote stap voor zijn radiostation: “Vanaf september zullen we meer dagelijkse programma’s aanbieden, maar dat we nu al met onze ochtendshow kunnen komen, maakt ons erg trots. Iedereen weet hoezeer het EK leeft en we zijn blij dat we daar met Het EK Sportpaleis bovenop kunnen zitten.”

Vorig jaar had Radio4All al korte tijd een dagelijkse programma. Prem Radhakishun maakte een aantal weken lang ‘Premtime’, maar verdween via een lange vakantie bij de zender en keerde niet meer terug.