Home Landelijke radio Frits Barend nieuwe presentator Peptalk op BNR

Frits Barend nieuwe presentator Peptalk op BNR


Frits Barend maakt vanaf morgen deel uit van het presentatieteam  van ‘Peptalk’ op BNR. In het programma wordt aan de hand van stellingen gedebatteerd met betrokkenen, deskundigen en luisteraars.

Frits Barend werd vooral bekend als presenteert van ‘Barend & Van Dorp’. Tegenwoordig is hij mede initiatiefnemer van de televisiezender Het Gesprek en hoofdredacteur van het blad Helden. Hij begon zijn carrière bij Radio Veronica. 

“Jarenlang was hij met het programma Barend en van Dorp de koning van de late night. De volgende stap is dat hij met PepTalk de keizer van de middag gaat worden”, aldus BNR hoofdredacteur Paul van Gessel. “PepTalk is een ideaal format voor een anchor met de kwaliteiten van Frits. PepTalk zoekt de argumenten bij het actuele nieuws. Iedere dag blijkt dat onze luisteraars slimme mensen zijn die een scherpe blik hebben op de wereld om ons heen.”

‘Peptalk’ wordt naast Frits Barend gesprenteerd door Prem Radhakishun, Frederique de Jong, Max Westerman en Joost Eerdmans. Westerman is ook relatief nieuw als presentator op BNR. In september presenteerde hij een aantal uitzendingen en volgende maand zal hij weer terugkeren.